onsdag 18 februari 2015

Tre sorters män.

Varning! Detta inlägg innehåller olämpliga kommentarer av sexuel art, så känsliga personer bör hålla för ögonen eller helt enkelt inte läsa detta inlägg. Nu får man anse att jag varnat.

Om man betänker vilken typ av film som just gått upp på landets biografer så är det här inlägget ganska oskuldsfullt. Har förövrigt läst boken som ligger till grund för filmen och jag tyckte den var något långtråkig. Är det inte lite omständigt att behöva binda fast kvinnan innan man ska till? Men nu vad det inte de jag ville förmedla med detta inlägg. Nu till saken. Jag hävdar att det finns tre typer av män. Det är de män som uppskattar tuttar i första hand sedan dem som gillar rumpor och sedan de män som tittar på andra män! Jag måste bekänna mig till den första kategorin av män som gillar tuttar. Saken är nu den att jag de senaste året börjat spana på "rumpor" eller snarare det man ska sätta rumpan på.

Mitt CYCLONE projekt är just nu i någon sorts dvalaliknande insamlingsperiod. Ibland mer eller mindre springer jag på delar som kan passa. På CYCLONEn finns ett antal attribut som är karaktärskapande. Dessa är enligt min mening tank, sadel, styre och kulören. I våras hittade jag den tank jag tänker använda. Det var faktiskt nr3 i ordningen av tankar jag skaffat till CYCLONEn. Parallellt med detta sakletande har jag letat efter en passande sadel, jag har letat både i Sverige och Italien men inte hittat den rätta. Till slut går det troll i letandet och man ger upp. Dröm om min förvåning när precis rätt sadel låg och väntade på mig i Enköping. Så nu är allt återställt till det normala och jag kan ägna mig åt att titta på tuttar igen.


Ingen kan väll hävda att den här knarren saknar karaktär och attityd!


Vackra Indiansadlar i långa rader. Nya, vackra, perfekta men rysligt dyra. Eller kanske att det kostade mycket pengar men att det inte är dyrt i förhållande till vad man får.




Rätt storlek, rätt stuk, rätt skick och rätt pris! I am a lucky man!



1 kommentar:

  1. den skulle man rattat... eller sätta på å styra in i oändligheten ;-)

    SvaraRadera